Στο Κάβο Γκρέκο οι τρεις βάρκες με περίπου 140 μετανάστες - Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για μεταφορά τους στο «Πουρνάρα» - Δείτε φωτογραφία

Στο Κάβο Γκρέκο οι τρεις βάρκες με περίπου 140 μετανάστες - Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για μεταφορά τους στο «Πουρνάρα» -  Δείτε φωτογραφία

Στο Κάβο Γκρέκο βρίσκονται οι τρεις βάρκες με περίπου 140 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην στεριά έφθασαν το απόγευμα της Δευτέρας (1/4) συνολικά τρεις βάρκες στις οποίες επέβαιναν 137 παράτυποι μετανάστες και μεταφέρθηκαν στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι διαδικασίες για την μεταφορά των παράτυπων μεταναστών στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πουρνάρα». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE