ΥΓΕΙΑ

Μήπως πλένεις με λάθος τρόπο το πρόσωπό σου;

 Μήπως πλένεις με λάθος τρόπο το πρόσωπό σου;

Ο σωστός καθαρισμός είναι καθοριστικής σημασίας για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Με τη σκέψη ότι μένει στο δέρμα για μόλις μερικά δευτερόλεπτα, πολλές γυναίκες δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο προϊόν καθαρισμού που χρησιμοποιούν. Άλλωστε, πώς να μπορέσει να δράσει σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα;! Αυτό στην πραγματικότητα αποδεικνύει ότι πλένουν με λάθος τρόπο το πρόσωπό τους.

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Επομένως, για να επιτευχθεί με επιτυχία ο καθαρισμός του προσώπου είναι υψηλής σημασίας τόσο η επιλογή του κατάλληλου για τις ιδαίτερες ανάγκες του δέρματος καθαριστικό, όσο και ο σωστός τρόπος εκτέλεσής του.

Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη κατά την εκτέλεση του καθαρισμού;

Τρίψιμο με σκληρή πετσέτα/πανί

Χρήση πετσέτας που δεν είναι καθαρή

Χρήση πετσέτας που έχει πλυθεί με σκληρά χημικά

Χρήση ακατάλληλου καθαριστικό για τον τύπο του δέρματος.

Υπερκαθαρισμός (απογύμνωση) της επιδερμίδας ή υποκαθαρισμός (αφήνοντας υπολείμματα).

Απολέπιση με σκληρά συστατικά

Ο σωστός καθαρισμός

Μετά τον καθαρισμό, η επιδερμίδα πρέπει να αισθάνεται άνεση και απαλότητα, να είναι λεία και αναζωογονημένη. Οποιαδήποτε άλλη αίσθηση (ξηρότητα, κνησμός, αίσθηση τραβήγματος) είναι σημάδι ότι κάτι δεν έχει «λειτουργήσει» με τον ιδανικό τρόπο.

Πηγή:gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top