VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Κλείδωσε» το ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων - «Η ελπίδα έχει χρώμα, το πράσινο»
Παρ’ όλα αυτά, την απόφαση να είναι εκτός ψηφοδελτίου την πήρε ο ίδιος ο Φειδίας, σε συνεργασία με τους ακολούθους του, και όχι του Κινήματος.
Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι», ο Φειδίας αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την απόφαση να μην συμπεριλαμβάνεται μέσα στη λίστα των υποψηφίων του Κινήματος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «πήγε πολύ καλά επειδή εγώ επέλεξα να μην πάω».
Όπως ανέφερε, «επειδή δεν είμαι μόνος μου, νιώθω ότι έχω άτομα πίσω μου που με στηρίζουν, δεν ήθελα να επιλέξω εγώ εάν θα πάω [στις Ευρωεκλογές] με τους Οικολόγους ή όχι. Γι’ αυτό το σκοπό, έβαλα μια ανάρτηση στο TikTok όπου ψήφισαν 10,000 άτομα. το 70% των ψηφοφόρων είπαν ότι δεν έπρεπε να πάω με τους Οικολόγους. Αποφάσισα να τους ακούσω και να πάω ανεξάρτητος».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις