Στις φλόγες όχημα παρασκευής παγωτού - Προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενο όχημα και σε οικία

Στις φλόγες όχημα παρασκευής παγωτού - Προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενο όχημα και σε οικία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/3), μετά από πυρκαγιά σε όχημα παρασκευής παγωτού, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή ιδιωτικής κατοικίας στην Επισκοπή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν τρία πυροβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού και Βρετανικών Βάσεων.

Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές, ενώ από την πυρκαγιά ζημιές υπήρξαν και σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα μάρκας FORD FIESTA το οποίο μετακινήθηκε έγκαιρα από τον ιδιοκτήτη πριν η πυρκαγιά επεκταθεί και σε αυτό.

Επίσης, η πυρκαγιά και τα θερμά αέρια επηρέασαν εξωτερικά κατοικία χωρίς εσωτερική επέκταση.

Τα αίτα διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE