Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6μ.μ., σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 29χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο του χωριού της επαρχίας Πάφου. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου μετά την κατάσβεση της φωτιάς διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, τέθηκε κακόβουλα.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις