ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ στην Σπάρτη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ στην Σπάρτη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλλει μία γυναίκα στο protothema.gr. Η νεαρή γυναίκα, πρώην μπόντι-μπιλντερ με συμμετοχή και διακρίσεις σε αγώνες σωματικής διάπλασης καταγγέλλει ότι ο σύζυγος της με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι τριών ετών σήμερα, την ξυλοκόπησε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την πρώην μπόντιμπιλντερ, η οποία εργάζεται ως ξενοδοχειακός υπάλληλος, συνέβη προχθές το μεσημέρι στην οικία του ζευγαριού, σε ένα μικρό χωριό έξω από τη Σπάρτη, σε μια κλειστή κοινωνία. Μετά την καταγγελία, εφαρμόστηκε η διαδικασία του αυτοφώρου με το δικαστήριο να δικάζει χωρίς την κλήτευση του θύματος.

bodybuilder___3_

Η μητέρα του τρίχρονου αγοριού νοσηλευόταν μέχρι χθες με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όμως η γνωμάτευση δεν έφτασε στο δικαστήριο έγκαιρα με αποτέλεσμα να διαταχθεί αναβολή για τις 21 Μαρτίου και ο φερόμενος δράστης να αφεθεί ελεύθερος. Το δικαστήριο επέτρεψε στον πατέρα να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας μαζί με το παιδί τους.

Μια μέρα πριν, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, της επιτέθηκε και τη χτύπησε με βάναυσο τρόπο. «Ήταν γύρω στις 3.30 το μεσημέρι όταν έπειτα από μια διαφωνία που είχαμε και εξελίχθηκε σε λογομαχία, άρχισε να με χτυπά με πολύ άσχημο τρόπο. Τόσο πολύ, ώστε να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Προσπάθησε να με πνίξει, πράγμα που το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά, πριν από τρεις εβδομάδες».

bodybuilder___1_bodybuilder___4_
 
 
 
 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top