«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Δημήτρη Μιχαήλ - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Δημήτρη Μιχαήλ - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 20χρονου Δημήτρη Μιχαήλ, ο οποίος έχασε τη ζωή του, το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, όταν το όχημα που οδηγούσε κατέληξε σε γκρεμό στην περιοχή Αγίας Φύλας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 20χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται στις 19:40 το βράδυ της Κυριακής, λήφθηκε κλήση έκτακτης ανάγκης στο 112, στην Αστυνομία, ότι ο χρήστης συγκεκριμένου αριθμού τηλεφώνου, δυνατόν να ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Στη βάση συντεταγμένων που δόθηκαν, κατευθύνθηκαν στην περιοχή ασθενοφόρο, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπου εντοπίστηκε ένα όχημα, σε γκρεμό, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός του ήταν νεκρός.

Μέλη της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο νέο από τα συντρίμμια του αναποδογυρισμένου οχήματος, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE