Μαρία Μπακοδήμου: «Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή»

Μαρία Μπακοδήμου: «Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή»

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το αυτοάνοσο που έβγαλε, αλλά και για τις κρίσεις πανικού.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε προσωπικά ζητήματα στο νέο της podcast και απόσπασμα από την εξομολόγησή της προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».

«Δεν κάνω χατίρια, το βρίσκω άδικο. Θα εξομολογηθώ δικά μου κομμάτια από μια διαδρομή δύσκολη, σε μια πολύ κακή περίοδο της ζωής μου, που είναι χρήσιμο να ξέρεις για τη δική μας σύνδεση εδώ μέσα. Κάποια χρόνια πίσω στη ζωή μου, έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Πολλές φορές ένιωσα ότι αν δεν ουρλιάξω θα τρελαθώ. Εκείνη την περίοδο, γνώρισα και τις κρίσεις πανικού» είπε χαρακτηριστικά στο podcast.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία, διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε μια άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη».

Τέλος, αναφέρθηκε στη στιγμή που διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο. «Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα», εξήγησε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE