Μαρία Μπακοδήμου: «Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή»

Μαρία Μπακοδήμου: «Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή»

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το αυτοάνοσο που έβγαλε, αλλά και για τις κρίσεις πανικού.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε προσωπικά ζητήματα στο νέο της podcast και απόσπασμα από την εξομολόγησή της προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».

«Δεν κάνω χατίρια, το βρίσκω άδικο. Θα εξομολογηθώ δικά μου κομμάτια από μια διαδρομή δύσκολη, σε μια πολύ κακή περίοδο της ζωής μου, που είναι χρήσιμο να ξέρεις για τη δική μας σύνδεση εδώ μέσα. Κάποια χρόνια πίσω στη ζωή μου, έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Πολλές φορές ένιωσα ότι αν δεν ουρλιάξω θα τρελαθώ. Εκείνη την περίοδο, γνώρισα και τις κρίσεις πανικού» είπε χαρακτηριστικά στο podcast.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία, διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε μια άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη».

Τέλος, αναφέρθηκε στη στιγμή που διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο. «Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα», εξήγησε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE