Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Κλειστές και οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, προς Λευκωσίας, στο σημείο πριν την έξοδο προς Μονή, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, γύρω στις 2.15 το μεσημέρι.

Στο σημείο είναι μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14:33): Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, τμήμα του οποίου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο πριν την έξοδο προς Μονή, είχε κλείσει για δέκα περίπου λεπτά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 2.15 το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.
 
Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και εξετάσεις. Ένα πρόσωπο παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί εάν έχει τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE