Μέθυσε και έπιασε τιμόνι – «Κάρφωσε» σε διατρητική μηχανή νερού και άρχισε να φωνάζει - Συνελήφθη 41χρονος

Μέθυσε και έπιασε τιμόνι – «Κάρφωσε» σε διατρητική μηχανή νερού και άρχισε να φωνάζει - Συνελήφθη 41χρονος

Στην σύλληψη 41χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, μέθης κατά την οδήγηση, πρόκλησης τροχαίου και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες Πέμπτη γύρω στις 20:00 41χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς με πορεία από Προδρόμι προς Πόλη Χρυσοχούς.

Αυτό εξήλθε του δρόμου στην αριστερή πλευρά και συγκρούστηκε πάνω σε διατρητική μηχανή που αντλεί νερό.

Στη σκηνή μετέβησαν, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς. Ο οδηγός που δεν φαινόταν χτυπημένος, άρχισε να φωνάζει, κτυπώντας τα χέρια του στο αυτοκίνητο, και παρουσίασε συμπτώματα μέθης.

Αυτός, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και μέθης κατά την οδήγηση, ενώ προέβαλε αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότιο 41χρονος  οδηγούσε το όχημα του χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE