Φόρεσαν χειροπέδες στον καταζητούμενο για τα 100 κιλά χαλκου

Φόρεσαν χειροπέδες στον καταζητούμενο για τα 100 κιλά χαλκου

Συνελήφθη καταζητούμενο για κλοπή ποσότητας χαλκού, βάρους 100 κιλών περίπου.

Σύμφωνα με Αστυνομική Ανακοίνωση, η οποία αφορούσε πρόσωπο που αναζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου στις 28 Φεβρουαρίου, 2024, όπου κλάπηκε ποσότητα χαλκού, βάρους 100 κιλών περίπου, έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αναφέρει στο ΚΥΠΕ, ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «η καταγγελία έγινε την περασμένη Παρασκευή 1η Μαρτίου, από άνδρα ηλικίας 46 ετών, ο οποίος διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Παραλίμνι».

Πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με τον 46χρόνο στις 28 Φεβρουαρίου και μεταξύ των ωρών 10.00 – 10.15 το πρωί, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε χωράφι που διατηρεί δίπλα από το υποστατικό του και έκλεψε από αυτό ποσότητα χαλκού βάρους 100 περίπου κιλών περίπου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο χαλκός ήταν περίσσευμα από κλιματιστικά που τοποθετούσε».

Σημειώνεται ότι οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποστατικού και η Αστυνομία τον καταζητούσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE