Επεισόδιο μεταξύ δύο ανήλικων κοριτσιών στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο το ένα

Επεισόδιο μεταξύ δύο ανήλικων κοριτσιών στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο το ένα

Άγριος καβγάς σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ανάμεσα σε δύο ανήλικα κορίτσια, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο να τραυματιστεί και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το onlarissa, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα όταν, τα δύο κορίτσια λογομάχησαν για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν γρήγορα, με τις ανήλικες να πιάνονται στα χέρια. Πάνω στον καβγά, η μία έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ένα κορίτσι για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο διενεργούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE