Έτρεχε το βράδυ η Πυροσβεστική - Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου

Έτρεχε το βράδυ η Πυροσβεστική - Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά 14 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις με τα πιο σημαντικά να είναι τα εξής:

Στις 12:11 χθες, πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Toyota Yaris το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στον Στρόβολο.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής και στον ανεμοθώρακα. Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με δύο οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας.

Τα αίτια εξετάστηκαν σε συνεργασία με τις αρμόδιες Κρατικές αρχές και φαίνεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα.

Παράλληλα, στις 22:40 χθες, ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mercedes CLK200, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Δανάης στην Πάφο.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής και στο εσωτερικό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα από Σταθμό Πάφου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα εξεταστούν σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.