Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Οι πληγέντες, όπως έχει αναφέρει ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος μετέβη χθες στην περιοχή, θα στηριχθούν, όπου κριθεί αναγκαίο, από την κυβέρνηση.
Στο μεταξύ ο άντρας που υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων στο χέρι από τραυματισμό, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης.
Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, ξύπνησαν από ένα δυνατό βουητό, ενώ σε κάποιες οικίες τζαμαρίες και τζάμια έσπασαν, έπιπλα αναποδογυρίστηκαν, πάσσαλοι της ΑΗΚ και δέντρα έπεσαν στους δρόμους και κεραμίδια υποχώρησαν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις