Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Έκλεισε η δεξιά λωρίδα

Λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.  

Νεότερη ενημέρωση 17:11

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα, έχει ανοίξει για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται τώρα κανονικά.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE