Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

Σήμερα η κ. Ολγκίν είχε συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν. Η τριμερής συνάντηση με τους δύο ηγέτες είναι προγραμματισμένη για τις 9 του μήνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε σήμερα ότι αναμένονται απαντήσεις τόσο στις συγκεκριμένες προτάσεις που έχει υποβάλει η ελληνοκυπριακή πλευρά όσο και στα θέματα που συζητήθηκαν με την κ. Ολγκίν.

Η προσωπική απεσταλμένη δήλωσε ότι παραμένει αισιόδοξη μετά τις συνομιλίες με τον κ. Έρχιουρμαν και ενόψει της τριμερούς συνάντησης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE