Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό λόγω του ανεμοστρόβιλου - Διακοπές και σε άλλες περιοχές - Πίνακες

Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό λόγω του ανεμοστρόβιλου - Διακοπές και σε άλλες περιοχές - Πίνακες

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν από τις 3.20 τα ξημερώματα περιοχές στην επαρχία Λεμεσού, ύστερα από ζημιές που προκάλεσε ανεμοστρόβιλος στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, στις 3.20 το πρωί ανεμοστρόβιλος προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσης και χαμηλής τάσης της ΑΗΚ επηρεάζονται περιοχές Γερμασόγεια, Μουτταγιάκα, Φοινικάρια, Ακρούντα, μέρος του Αγίου Αθανασίου, μέρος της Παρεκκλησιάς και μέρος του Ακρωτηρίου το οποίο ωστόσο αναμένεται σύντομα να επανέλθει.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν αρκετοί ξεριζωμένοι πάσσαλοι της ΑΗΚ, πολλές κομμένες γραμμές και μετασχηματιστές. Σημείωσε ότι η επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα πάρει χρόνο λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης.

«Η ζημιά είναι μεγάλη, η κατάσταση είναι επικίνδυνη, τα συνεργεία της ΑΗΚ είναι επί ποδός από την πρώτη στιγμή, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών και εργάζονται πυρετωδώς για την όσο το δυνατό συντομότερη επιδιόρθωσης των ζημιών και επαναφορά της ηλεκτροδότησης», ανέφερε η κα. Παπαδοπούλου, σημειώνοντας ότι η ΑΗΚ ζητά την κατανόηση του κόσμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE