Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου για την απώλεια των γονιών της: «Είμαι ένα παιδί μόνο του» - Βίντεο

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου για την απώλεια των γονιών της: «Είμαι ένα παιδί μόνο του» - Βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μιλώντας για την απώλεια των γονιών της. «Ηταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Μου πήρε δύο χρόνια και τρεις μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ηταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης» ανέφερε, αρχικά.

«Στην αρχή απέφευγα ν' ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μην μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι. Δεν είχα όμως περιθώριο, έπρεπε να γίνει. Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.