ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίξτε όλοι την αγκαλιά σας για τον μικρό Γιώργο από την Πάφο! Βοηθήστε τον να γίνει και πάλι καλά το έχει ανάγκη

Ανοίξτε όλοι την αγκαλιά σας για τον μικρό Γιώργο από την Πάφο! Βοηθήστε τον να γίνει και πάλι καλά το έχει ανάγκη

Το νησί μας περνά οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτό είναι μια ευκαιρία, για να αποδείξουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας λυγίσει, τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τον κάθε συμπολίτη μας να ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον, τίποτα δεν μπορεί να αφήσει κάποιον που χρειάζεται βοήθεια χωρίς τη στήριξη όλης της Κύπρου, με όποιο τρόπο και μέσα μπορεί ο καθένας.

Ο μικρός Γιώργος από την Πάφο διαγνώστηκε το Δεκέμβριο του 2014 ότι πάσχει από λευχαιμία και από τότε ο μικρός αλλά και η οικογένεια του δίνουν μια σκληρή μάχη ώστε το παιδί τους να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να γίνει και πάλι καλά.

Κατόπιν πολλών προσπαθειών από τους γιατρούς του Μακάριου Νοσοκομείου, δεν επετεύχθη η θεραπεία του και έτσι πρέπει άμεσα να διακομιστεί στη Γερμανία για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το οικονομικό βάρος για την οικογένεια είναι τεράστιο και παρακαλούμε όπως ο καθένας, όσο μπορεί να συνεισφέρει έτσι ώστε σύντομα ο μικρός Γιώργος να υποβληθεί στην απαραίτητη αυτόν επέμβαση.

Για τον σκοπό αυτό πρέπει όλοι μας να ανοίξουμε τo πορτοφόλι μας και την αγκαλιά μας, όπως μπορεί και όσα μπορεί ο καθένας για να βοηθήσει τον μικρό Γιώργο.

Αρ. Λογαριασμού 357020763332 (Τράπεζα Κύπρου).
 

(Υπάρχει σχετική άδεια διενέργειας εράνου)

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top