Μαζί στο ΑΠΟΕΛ, συμπαίκτες και στην Πορτογαλία! Στην παρέα τους και ένας ΑΕΛιστας

Μαζί στο ΑΠΟΕΛ, συμπαίκτες και στην Πορτογαλία! Στην παρέα τους και ένας ΑΕΛιστας

Yπήρξαν συμπαίκτες στον ΑΠΟΕΛ την περίοδο 2012-2013 ο μεν πρώτος με 17 συμμετοχές και πολύ καλή παρουσία και ο δεύτερος με 6 συμμετοχές και κάποιες καλές εμφανίσεις. Η μοίρα τους έσμιξε και στην Πορτογαλία αφού είναι ξανά στην ίδια ομάδα μαζί με ένα πρώην Αελίστα.

Ο λόγος για τον αγέραστο Helder Souza που στα 37 του ακόμα συνεχίζει να παίζει μπάλα σε ψηλό επίπεδο και μάλιστα με τη καινούργιο του ομάδα μετρά 93 συμμετοχές και 13 γκολ

Ο έτερος «Πορτοκαλί» είναι ο Fransisco Zuela που μετά από ένα πέρασμα στην Κύπρο και την Ελλάδα επέστρεψε στην πατρίδα του, την Αγκόλα, ενώ πριν από λίγες μέρες έκλεισε και αυτός στην Πορτογαλική Τrofense.

O τρίτος της παρέας που πέρασαν από την Κύπρο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Tiago Targinio που και αυτός μετά από ένα πέρασμα στην Γιαγκελόνια και την Πολωνία, υπέγραψε στην ομάδα που στοχεύει σε άνοδο στην Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας και αναμένεται οι 3 τους να αποτελέσουν τους παίχτες βαρόμετρο στην πορεία της νέας τους ομάδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE