Στο κελί 35χρονος για τη ληστεία με ομοίωμα πιστολιού στον Πρωταρά

Στο κελί 35χρονος για τη ληστεία με ομοίωμα πιστολιού στον Πρωταρά

Σε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων καταδικάστηκε χθες 35χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, αφού το Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της ληστείας με τη χρήση ομοιώματος πιστολιού.

Πρόκειται για υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σε περίπτερο στον Πρωτάρα στις 30/10/23.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η ληστεία διαπράχθηκε σε περίπτερο στον Πρωταρά, στις 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία άγνωστος άντρας εισήλθε εντός του περιπτέρου και ζήτησε να αγοράσει τσιγάρα. Ακολούθως, ο άντρας φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο.

Η υπάλληλος φέρεται να αρνήθηκε και ο άντρας αφού άρπαξε ολόκληρο το ταμείο, και τράπηκε σε φυγή. Φεύγοντας ο δράστης φέρεται να μπήκε σε αυτοκίνητο, που τον περίμενε έξω από το περίπτερο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE