ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ανέγερση του YOO Limassol εγκαινιάζει μια νέα εποχή

Η ανέγερση του YOO Limassol εγκαινιάζει μια νέα εποχή

Το YOO Limassol αναδεικνύεται ως το πιο εμβληματικό παραθαλάσσιο έργο στη Λεμεσό αποτελούμενο από 84 διαμερίσματα και 81 επαύλεις. Προσφάτως στην πολυαναμενόμενη ανάπτυξη, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή Philippe Starck, σημειώθηκε μια πολύ σημαντική εξέλιξη.

Με την οδοποιία και τις υποδομές του οδικού δικτύου στο τελικό στάδιο δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη της κατασκευής των πολυκατοικιών, υπό την καθοδήγηση ενός καταξιωμένου εργολάβου. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην αποστολή του έργου να επαναπροσδιορίσει την πολυτελή διαβίωση στην Κύπρο, καθώς το YOO Limassol εισέρχεται σε μια ουσιαστική φάση ανάπτυξης.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση της έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών, παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη αύξηση του αγοραστικού-επενδυτικού ενδιαφέροντος, καθώς οι δυνητικοί αγοραστές και επενδυτές του έργου προσελκύονται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την αρχιτεκτονική φιλοσοφία του YOO Limassol.

Το YOO Limassol αναδύεται ως την απτή εφαρμογή μια καινοτόμου ιδέας η οποία στηρίζεται στην αρχή της δημιουργίας: μιας πόλης μέσα στην πόλη. Το έργο αναδεικνύει την εναρμονισμένη συνύπαρξη της σύγχρονης πολυτέλειας με την άνετη διαβίωση, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο πρότυπο οικιστικής αριστείας με την υπογραφή της μοναδικής αρχιτεκτονικής φιλοσοφίας του Philippe Starck.

Η εμβληματική αυτή ανάπτυξη διαθέτει μια σειρά από ανεξάρτητες παραθαλάσσιες επαύλεις, καθώς και μια πληθώρα παροχών που εξασφαλίζουν μια πολυτελή, πληθωρική και άνετη διαβίωση για τους κατοίκους της. Το YOO Limassol έχει ήδη αναγνωριστεί σε διεθνές επίπεδο και έχει λάβει πολλά βραβεία υψηλού κύρους και βεληνεκούς, συμπεριλαμβανομένων 2 World Best Awards.

Καταληκτικά τονίζεται ότι το YOO είναι καθιερωμένο ως ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα στον τομέα των ακινήτων με υφιστάμενες αναπτύξεις σε 36 χώρες και σε περισσότερες από 45 πόλεις (όπως το Λονδίνο, το Χονγκ Κονγκ, το Ντουμπάι κ.λπ.) στις οποίες πλέον συγκαταλέγεται και η Λεμεσός.

Οι εταιρείες που δημιουργούν αυτό το καινοτόμο έργο, το YOO Limassol Inspired by Starck στην Κύπρο είναι η Property Gallery με τη Sarels E.P.C.M. Πρόκειται για τις μοναδικές εταιρείες στην Κύπρο, αλλά και σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, οι οποίες επιλέχθηκαν από τον Philippe Starck ως συνεργάτες για το εμβληματικό αυτό παραθαλάσσιο αρχιτεκτονικό έργο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top