Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ο κ. Χαριλάου ανέφερε ότι με την αποκοπή του καλωδίου και την διακοπή του ρεύματος λειτούργησε αμέσως το εναλλακτικό σχέδιο, ξεκίνησαν οι γεννήτριες και την ίδια ώρα έγινε εναλλακτική όδευση ηλεκτρικού ρεύματος στο νοσοκομείο όπου συνέχισαν την λειτουργία τους και τα χειρουργεία και η Εντατική Μονάδα.
Τα μόνα Τμήματα τα οποία αφήσαμε για μια ώρα χωρίς να τα λειτουργήσουμε, συνέχισε, ήταν μη ουσιώδη Τμήματα, όπως είναι τα εξωτερικά ιατρεία και το φαρμακείο για να μην φορτωθεί με περαιτέρω ηλεκτρικό φορτίο η γεννήτρια.
«Όλα κύλησαν ομαλά, δεν υπήρξε οτιδήποτε, δεν κινδύνευσε καμία ζωή, εντοπίστηκε η βλάβη η οποία οφείλεται σε αποκοπή καλωδίου από εργασίες στον εξωτερικό χώρο.
Αναμένεται σήμερα να φέρουν το εξάρτημα και ως αύριο το πρωί η βλάβη θα αποκατασταθεί», συμπλήρωσε.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις