Φιλιατρά: 15χρονη η νεκρή από το τροχαίο - Είχε σκοτωθεί ακαριαία και ένας 23χρονος

Φιλιατρά: 15χρονη η νεκρή από το τροχαίο - Είχε σκοτωθεί ακαριαία και ένας 23χρονος

Ένας 23χρονος και μία 15χρονη έχασαν την ζωή τους αργά χθες το βράδυ έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο 68ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Μεθώνης, κοντά στην περιοχή Άγριλος της Μεσσηνίας.

Αρχικά από την ΕΛ.ΑΣ. είχε γίνει γνωστό πως η γυναίκα ήταν 25 ετών, όμως με νέα ενημέρωση ανακοινώθηκε πως ήταν 15χρονη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος, μία 25χρονη και ένας 31χρονος, εξετράπη, για άγνωστη ακόμη αιτία, από την πορεία του, προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος, ενώ η 25χρονη και ο 31χρονος διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, η 25χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.