Ανέκοψαν όχημα στη Λεμεσό και βρήκαν… καταζητούμενο και ύποπτα αντικείμενα - Στο σημείο μέλη της Δύναμης

Ανέκοψαν όχημα στη Λεμεσό και βρήκαν… καταζητούμενο και ύποπτα αντικείμενα - Στο σημείο μέλη της Δύναμης

Αυτοσχέδια βόμβα τύπου υδροσωλήνα εντόπισαν μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας, στο όχημα 40χρονου, το οποίο ανέκοψαν, όταν διαπίστωσαν ότι συνοδηγός ήταν 31χρονος καταζητούμενος.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 9 το πρωί, τα μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 40χρονος, στην οδό Ανεξαρτησίας, αφού στη θέση του οδηγού θεάθηκε καταζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σε έρευνα στο όχημα εντοπίστηκε ένα πλήρες και ένα κενό φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου και ένα πλαστικό δοχείο, που περιείχε ποσότητα πυρίτιδας, ενώ κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του οδηγού μια αυτοσχέδια βόμβα, τύπου υδροσωλήνα.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ ο 31χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE