«Πυρά» ΔΗΣΥ για τους διορισμούς στους Ημικρατικούς: «Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

«Πυρά» ΔΗΣΥ για τους διορισμούς στους Ημικρατικούς: «Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

Νέα «πυρά» εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός κατά της Κυβέρνησης, σε σχέση με τον διορισμό μελών των ΔΣ ημικρατικών οργανισμών.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα, αναφέρει ότι: «δυστυχώς στην κυβέρνηση έχουν μπερδέψει την ανειλικρίνεια και την ανικανότητα επιλογών με την «καινοτομία», προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».

Τονίζει την ίδια ώρα ότι: «ως Δημοκρατικός Συναγερμός υπογραμμίζουμε ότι κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελεγχθεί το συντομότερο δυνατόν από τις Αρμόδιες Αρχές. Η προστασία των εν λόγω οργανισμών από πιθανά αντικρουόμενα συμφέροντα είναι καθήκον όλων μας»

Καταληκτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «μετά τους πρόχειρους χειρισμούς σε σχέση με τον διορισμό μελών των ΔΣ ημικρατικών οργανισμών και με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναμφίβολα θα πρέπει να γίνει σχολαστικός έλεγχος για περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος σε κρίσιμους για τον τόπο μας ημικρατικούς οργανισμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.