Συνέλαβαν Ελληνοκύπριο στο οδόφραγμα της Λήδρας οι κατοχικές «αρχές» - Έβριζε και φώναζε: «Είμαστε Έλληνες» - Δείτε βίντεο

Συνέλαβαν Ελληνοκύπριο στο οδόφραγμα της Λήδρας οι κατοχικές «αρχές» - Έβριζε και φώναζε: «Είμαστε Έλληνες»  - Δείτε βίντεο

Xειροπέδες σε Ελληνοκύπριο πέρασαν οι κατοχικές «αρχές» καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν σε τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα, προκάλεσε τους Τούρκος στρατιώτες και προέβη σε «ρατσιστική επίθεση».

Σύμφωνα με την Gıynık Gazetesi, ο Ελληνοκύπριος «συνελήφθη» στο οδόφραγμα της Λήδρας, καθώς φαίνεται να φώναζε και να πρόσβαλε στρατιώτη. Την ίδια ώρα, σημειώνεται στο δημοσίευμα, πως έβριζε και φώναζε «Είμαστε Έλληνες, φύγετε». Παράλληλα με τα πιο πάνω, αναφέρεται ακόμη ότι ο Ελληνοκύπριος επιχείρησε να επιτεθεί στην ψευδοαστυνομία.

Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους ακινητοποίησε τον Ελληνοκύπριο και προχώρησε στη «σύλληψη» του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE