Σε λίγο νυφούλα! Αποκλειστική φωτογραφία από το σπίτι της Άντρης Καραντώνη

Σε λίγο νυφούλα! Αποκλειστική φωτογραφία από το σπίτι της Άντρης Καραντώνη

Έφθασε η μέρα! Σήμερα Κυριακή, (13/09), η Άντρη Καραντώνη παντρεύεται τον άνδρα της ζωής της, Νεοκλή Σκουρουμούνη.

Η ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, εξασφάλισε φωτογραφία, από το σπίτι της νύφης. Η Άντρη θα φορέσει το νυφικό της στις 2 το μεσημέρι. Ήδη στο σπίτι της άρχισε να καταφθάνει κόσμος.

Στη φωτογραφία, η Άντρη ποζάρει μαζί με αγαπημένο της πρόσωπο. Φόρεσε μαντίλι στο κεφάλι, για να μην αποκαλύψει ακόμα το πρόσωπο της.

Το νυφικό της ελάχιστοι το έχουν δει, αφού  το «κράτα ως επτασφράγιστο μυστικό» μέχρι τη τελευταία στιγμή ο σχεδιαστής  Greogory Morfi. 

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «Grease» στις Φοινικούδες για το γάμο της Καραντώνη 

Χ.ΤΣ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE