Ελλάδα: Θλίψη για ηλικιωμένο ζευγάρι που έφυγε από τη ζωή με λίγες μέρες διαφορά

Ελλάδα: Θλίψη για ηλικιωμένο ζευγάρι που έφυγε από τη ζωή με λίγες μέρες διαφορά

Σε ηλικία 87 ετών, ένα ζευγάρι από τη Λαμία έφυγε από τη ζωή… μαζί. Έτσι όπως ακριβώς είχε ζήσει για δεκαετίες, φτιάχνοντας μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά και βλέποντας και εγγόνια. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν λόγω της προχωρημένης ηλικίας, είχαν ο ένας τον άλλον και το γιο τους που έμενε μαζί τους.

Το περασμένο Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή η σύζυγος. Λόγοι ανωτέρας βίας, προκειμένου να φτάσει από νησί όπου διαμένει η κόρη τους με την οικογένειά της, οι συγγενείς της ηλικιωμένης όρισαν την εξόδιο ακολουθία της 87χρονης την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Ο πόνος του αποχωρισμού όμως, φαίνεται ότι ήταν αβάσταχτος για το συνομήλικο σύζυγό της, που άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Έτσι λοιπόν η εξόδιος ακολουθία του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί μαζί.

Πηγή: LamiaReport.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE