Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Νταλάρα: Στην ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Νταλάρα: Στην ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας και τις αναφορές που έκανε σε συναδέλφους του από τον χώρο του τραγουδιού, σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και είχε αναφερθεί στους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι ντροπή.

«Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής, που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, ντροπή είναι. Στα όρια του καραγκιοζιλικίου», είχε πει ο Γιώργος Νταλάρας.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για τον Γιώργο Νταλάρα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει: «Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ κύριε Νταλάρα, τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω».

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό». Σε αυτές, πρόσθεσε επίσης: «Γιώργο μου, νομίζω εδώ κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του. Καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν διαφημίσεις. Έχουν το κοινό τους και πάνε να το διασκεδάσουν».

Τέλος, τόνισε για τον τραγουδιστή: «Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ό,τι θέλει».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE