«Κακός χαμός» για Ελληνοκύπριο: Τον συνέλαβαν στα κατεχόμενα με 3 κιλά ναρκωτικά

«Κακός χαμός» για Ελληνοκύπριο: Τον συνέλαβαν στα κατεχόμενα με 3 κιλά ναρκωτικά

Ελληνοκύπριος ηλικίας 75 ετών συνελήφθη στα κατεχόμενα από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους, έχοντας στην κατοχή του 3 κιλά κάνναβης τα οποία φέρεται να αγόρασε από έμπορους ναρκωτικών στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, ο Ελληνοκύπριος είχε πάει στα κατεχόμενα συνοδευόμενος από 35χρονη αλλοδαπή και αφού φέρονται να αγόρασαν τα ναρκωτικά, αμέσως μετά τους συνέλαβε η λεγόμενη αστυνομία. Πληροφορίες από τις αρχές της Δημοκρατίας αναφέρουν ότι παρόμοια περιστατικά σημειώνονται συχνά με ελληνοκύπριους να επισκέπτονται τα κατεχόμενα για να αγοράζουν ναρκωτικά.

Οι φερόμενοι έμποροι ναρκωτικών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτελούν πράκτορες της λεγόμενης αστυνομίας του ψευδοκράτους οι οποίοι σκόπιμα πουλάνε τα ναρκωτικά σε ελληνοκύπριους και έπειτα τους καταγγέλλουν.

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE