«Χαλκίν Σεσί»: Γράφει για άδεια αγοράς ακινήτων σε άλλους 409 αλλοδαπούς

«Χαλκίν Σεσί»: Γράφει για άδεια αγοράς ακινήτων σε άλλους 409 αλλοδαπούς

Άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας σε άλλους 409 αλλοδαπούς παραχώρησε η «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Η νέα απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» δημοσιεύθηκε στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους με ημερομηνία 27 Δεκεμβρίου και βασίζεται στο «νόμο» περί απόκτησης και μακροχρόνιας ενοικίασης ακίνητης περιουσίας σύμφωνα με πρόταση του «υπουργείου εσωτερικών».

Σημειώνεται ακόμα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε σχέση με τον αριθμό οικοπέδων και κατοικιών που αγόρασαν μέχρι σήμερα αλλοδαποί στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE