Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει λόγω φωτιάς σε όχημα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει λόγω φωτιάς σε όχημα

Δόθηκε στην κυκλοφορία, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο από Αραδίππου προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ριζοελιάς και Καλού Χωριού, στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, που είχε κλείσει προσωρινά, νωρίτερα το μεσημέρι. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου είχε κλείσει λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο, το οποίο αρχικά προσέκρουσε σε κράσπεδο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Στο όχημα επέβαιναν γυναίκα και το 4χρονο παιδί της. Μεταφέρθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν υποστεί οποιονδήποτε τραυματισμό.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, όπου και κατέσβησαν τη φωτιά στο όχημα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE