Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει λόγω φωτιάς σε όχημα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει λόγω φωτιάς σε όχημα

Δόθηκε στην κυκλοφορία, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο από Αραδίππου προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ριζοελιάς και Καλού Χωριού, στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, που είχε κλείσει προσωρινά, νωρίτερα το μεσημέρι. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου είχε κλείσει λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο, το οποίο αρχικά προσέκρουσε σε κράσπεδο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Στο όχημα επέβαιναν γυναίκα και το 4χρονο παιδί της. Μεταφέρθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν υποστεί οποιονδήποτε τραυματισμό.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, όπου και κατέσβησαν τη φωτιά στο όχημα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE