Τυλίχτηκε στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο γυναίκα και το 4χρονο παιδί της

Τυλίχτηκε στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο γυναίκα και το 4χρονο παιδί της

Κλειστή είναι γύρω στις 11.30 πριν το μεσημέρι, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο από Αραδίππου προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ριζοελιάς και Καλού Χωριού, στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, αφού εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο αρχικά προσέκρουσε σε κράσπεδο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, όπου και κατέσβησαν τη φωτιά στο όχημα.

Στο όχημα επέβαιναν γυναίκα και το 4χρονο παιδί της. Παραλήφθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγοί, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE