Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 54χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 54χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα 54χρονο οδηγό που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο αυτοκινητόδρομο το απόγευμα της Παρασκευής (22/12).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος φαίνεται να υπέκυψε στα τραύματά του αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τροχαίο στο ύψος της Παρεκκλησιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της Παρεκκλησιάς και από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE