Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (22/11) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

Υπενθυμίζεται ότι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της Παρεκκλησιάς και στο σημείο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Η Αστυνομία να κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE