Παραλίμνι: «Χάλασε» την κομπίνα 40χρονου η Αστυνομία! Πλήρωσε πρόστιμο και το εμπόρευμα πάει για καταστροφή

Παραλίμνι: «Χάλασε» την κομπίνα 40χρονου η Αστυνομία! Πλήρωσε πρόστιμο και το εμπόρευμα πάει για καταστροφή

Δύο χαρτοκιβώτια που περιείχαν 99 κούτες τσιγάρα από τα κατεχόμενα, για τα οποία δεν καταβλήθηκαν οι νενομισμένοι δασμοί στο Τελωνείο της Δημοκρατίας, εντόπισε η Αστυνομία στην οικία 40χρονου στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από πληροφορία, άνδρες του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Τελωνείου, με δικαστικό ένταλμα έρευνας, μεταξύ των ωρών 12.40 – 13.10 το μεσημέρι, διεξήγαγαν έρευνα στην οικία 40χρονου στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν δύο χαρτοκιβώτια που περιείχαν 99 κούτες τσιγάρα, για τα οποία δεν ήταν πληρωμένοι οι δασμοί στις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας.

Ο 40χρονος ανέφερε ότι τα τσιγάρα τα έφερε από τα κατεχόμενα. Το Τμήμα Τελωνείων κατάσχεσε τα τσιγάρα προκειμένου να καταστραφούν. 

Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ το οποίο αφού κατέβαλε επί τόπου και αφέθηκε ελεύθερος.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τελωνείων της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE