Φρίκη: Βίασε μέχρι θανάτου την 2χρονη κόρη της κοπέλας του

Φρίκη: Βίασε μέχρι θανάτου την 2χρονη κόρη της κοπέλας του

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από την υπόθεση του 22χρονου Τζάστιν Λοουσόν από την Οκλαχόμα, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της 2χρονης κόρης της συντρόφου του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μικρούλα Σάλα Σούτζο άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε έχοντας χάσει πολύ αίμα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν έφερε σοβαρά εσωτερικά αλλά και εξωτερικά τραύματα που μαρτυρούσαν τον πολύωρο βιασμό της.

Οι αρχές ανέκριναν τη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού. H Κέα Σούτζο υποστήριξε ότι είχε αφήσει τον σύντροφο της σπίτι για να προσέχει την κόρη της ώστε να πάει για δουλειά.

Κάποια στιγμή, εκείνος την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι το κοριτσάκι είναι άρρωστο. Λίγο αργότερα και αφού κάλεσε ασθενοφόρο, σηκώθηκε και έφυγε.

Όταν η μητέρα της πήγε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρή. Ο 22χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο και βιασμό.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE