Τροχαίο με πεζό στο Παραλίμνι: Κρίσιμα ο 68χρονος - Ψάχνουν μαρτυρίες οι Αρχές

Τροχαίο με πεζό στο Παραλίμνι: Κρίσιμα ο 68χρονος - Ψάχνουν μαρτυρίες οι Αρχές

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άντρας ηλικίας 68 ετών, μετά από οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30 το πρωί σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος στη λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 68χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Αρχικά ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγων της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με την πιο πάνω οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αμμοχώστου ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE