Παύλος Μαρινάκης: «Οι οργανωμένοι στρατοί ξεκινούν από το ποδόσφαιρο»

Παύλος Μαρινάκης: «Οι οργανωμένοι στρατοί ξεκινούν από το ποδόσφαιρο»

Στο πρόβλημα της οπαδικής βίας αναφέρθηκε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σημειώνοντας ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης πρέπει να φτάσει σε βάθος, ώστε όσοι εγκληματούν να συλληφθούν και να μην επιστρέψουν στα γήπεδα.

«Οι οργανωμένοι στρατοί, που θα ερευνηθεί αν μέσα σε αυτούς υπάρχουν μία, δύο, τρεις ή περισσότερες εγκληματικές οργανώσεις, που στο όνομα ομάδων διαπράττουν πολύ σοβαρά αδικήματα, ξεκινούν από τον χώρο του ποδοσφαίρου και επεκτείνονται σε όλη την επικράτεια», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Όπως τόνισε, η διαδικασία της Δικαιοσύνης, η οποία περιλαμβάνει σειρά ερευνών, πρέπει να οδηγήσει στην σύλληψη των εγκληματιών.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα μέτρα τα οποία έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση, σημείωσε ότι αν οι ομάδες συμμορφωθούν τα γήπεδα θα ανοίξουν εντός δύο μηνών, όπως προβλέπεται.

«Εμείς θέλουμε σε δύο μήνες να ανοίξουν όλα τα γήπεδα αλλά με αυστηρή τήρηση των κανόνων που έχουμε πει», υπογράμμισε.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει στοχοποίηση καμίας ομάδας», απαντώντας ουσιαστικά στη χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι φωτογραφικά εναντίον της ομάδας του Πειραιά.

«Για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, για προφανείς λόγους μετά τα πρόσφατα γεγονότα αποφασίστηκε να γίνει ο σημερινός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών», είπε ο κ. Μαρινάκης αναφορικά με τον αγώνα Ολυμπιακός-Τόπολα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE