Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Παντρεύονται με κουμπάρα την Βίσση;

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Παντρεύονται με κουμπάρα την Βίσση;

Ξεσήκωσαν το κυπριακό κοινό η Άννα Βίσση και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού συναντήθηκαν στη σκηνή για πρώτη φορά στην καριέρα τους και μάλιστα για καλό σκοπό!Έδωσαν συναυλίες στην Κύπρο και ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες υπήρχε χημεία.

Η συνύπαρξή τους ήταν τόσο ζηλευτή, που το ελληνικό κοινό ανυπομονεί να τους απολαύσει κι αυτό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συγκαταλέγεται στα άμεσα σχέδιά τους, αφού η Άννα Βίσση ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ, πάντα σε μουσική Νίκου Καρβέλα, αλλά σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες από την Panik Gold, και εμφανίσεις που θα έχουν ξεχωριστό ύφος και θα φιλοξενηθούν σ’ ένα χώρο που θα φέρει απόλυτα τη σφραγίδα της, το «Saint Solange» (πρώην «Interni»).

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό HELLO που επικαλείται αυτήκοους μάρτυρες η Άννα Βίσση πρότεινε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια να τους παντρέψει όταν είχαν πάει για δείπνο.

 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE