Καιρός: Ξυπνάμε με συννεφιά, και λέμε καληνύχτα με καταιγίδες - Μικρή πτώση στη θερμοκρασία

Καιρός: Ξυπνάμε με συννεφιά, και λέμε καληνύχτα με καταιγίδες - Μικρή πτώση στη θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και πιθανόν να πέσουν σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στου 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.