Ουστέλ: Αυξήθηκαν οι πόροι προς την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»

Ουστέλ: Αυξήθηκαν οι πόροι προς την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»

Μέχρι σήμερα δεν δίδονταν ικανοποιητικά κονδύλια στην «επιτροπή ακίννητης περιουσίας» δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ, μιλώντας κατά τη διάρκεια επίσκεψης την Κυριακή στα χωριά Τζιάος και Λευκόνοικο.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος μεταδίδει σήμερα ότι ο κ. Ουστέλ πρόσθεσε ότι αυξήθηκε η μεταφορά κονδυλίων προς την «επιτροπή» με τα μέτρα που έλαβε πρόσφατα η «κυβέρνηση» και ότι οι Ελληνοκύπριοι ενοχλούνται από αυτό.

Με την οικονομική και διπλωματική στήριξη της Τουρκίας είπε, συνεχίζουν τον δρόμο τους με σίγουρα βήματα, πρόσφατα αυξήθηκε το ενδιαφέρον για τα κατεχόμενα των επενδυτών από το Αζερμπαϊτζάν και άλλες φιλικές χώρες κι αυτό θα αποφέρει όφελος στη «χώρα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE