Δεν θα σταματήσετε να γελάτε με την τραγουδίστρια! Έπεσε στη σκηνή οκτώ φορές στο ίδιο τραγούδι (VIDEO)

Δεν θα σταματήσετε να γελάτε με την τραγουδίστρια! Έπεσε στη σκηνή οκτώ φορές στο ίδιο τραγούδι (VIDEO)

Το συγκρότημα ονομάζεται GFriend. Η τραγουδίστρια ονομάζεται YuJu. Αυτά τα δύο ονόματα δύσκολα θα τα ξεχάσετε καθώς το βίντεο, που θα δείτε στη συνέχεια θα σας προκαλέσει άφθονο γέλιο.

Η νεαρή ποπ τραγουδίστρια του συγκροτήματος καταφέρνει να πέσει όχι μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ φορές κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού. Το Κορεάτικο συγκρότημα φαίνεται πως αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες για τη live performance του, καθώς ένα από τα κορίτσια είχε δυσκολίες στην ισορροπία!

Από την αρχή κιόλας του τραγουδιού «Me Gustas Tu», η YuJu έπεφτε και ξαναέπεφτε, με τις τούμπες της να φτάνουν τελικά τις οκτώ. Ως άψογες επαγγελματίες, τα υπόλοιπα κορίτσια φρόντιζαν να σηκώνουν τη φίλη τους και να μη σταματούν την χορογραφία τους.

Απολαύστε το βίντεο, που θα σας κάνει να μη σταματάτε να γελάτε, από τις πτώσεις της νεαρής Ασιάτισσας.

People

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE