Ηράκλειο: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κλοπές και διαρρήξεις με λεία πάνω από 50.000 ευρώ

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κλοπές και διαρρήξεις με λεία πάνω από 50.000 ευρώ

Από τον περασμένο Αύγουστο ως τις 17 Νοεμβρίου 2023, πατέρας και γιος, 37 και 19 ετών αντίστοιχα, είχαν ξαφρίσει ούτε μία ούτε δυο αλλά 11 επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου εξιχνίασαν τις υποθέσεις και συνέλαβαν τους δύο άντρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, πατέρας και γιος είχαν αποσπάσει 53.140 ευρώ σε μετρητά, καθώς και τραπεζικές επιταγές, καταγραφικά μηχανήματα καμερών ασφαλείας, ένα χρηματοκιβώτιο, μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ηλεκτρονικές συσκευές, σε εννέα τετελεσμένες κλοπές/διαρρήξεις, ενώ τους αποδίδονται και δύο απόπειρες.

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν περίπου 700 ευρώ, 400 δισκία ναρκωτικών, και ένας σιδερένιος λοστός. Ταυτόχρονα, στο σπίτι ενός εκ των δύο ανδρών, συνελήφθη και μια γυναίκα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE