Λάρνακα: Τον εντόπισε η μητέρα του νεκρό στη βεράντα!

Λάρνακα: Τον εντόπισε η μητέρα του νεκρό στη βεράντα!

Αναίσθητος μέσα στο σπίτι στο οποίο διέμενε στην περιοχή της Αραδίππου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/9) 48χρονος Κύπριος.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 48χρονο εντόπισε του γύρω στις 13:00 το μεσημέρι η μητέρα του στην βεράντα του σπιτιού του ειδοποιώντας παράλληλα Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο που έφτασε στην σκηνή δεν πρόλαβε να παράσχει ιατρική βοήθεια στον άτυχο άντρα καθώς ήταν ήδη νεκρός. Άντρες της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή για την διεξαγωγή ερευνών, αποκλείοντας στη συνέχεια την εγκληματική ενέργεια.

Δεν θεωρήθηκε αναγκαία η παρουσία ιατροδικαστή ως εκ τούτου τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν αύριο Τετάρτη κατά την νενομισμένη νεκροψία.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μοναχικό άτομο, που παλαιότερα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς ήταν χρήστης απαγορευμένων ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE