Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη για το "Cyprus Confidential" και τα επόμενα βήματα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης και οι Υπουργοί Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου και Οικονομικών Μακής Κεραυνός.

Στο Προεδρικό ο Υπουργός Ενέργειας για την Chevron

Στο Προεδρικό βρίσκεται ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συμμετάσχει σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη για το θέμα της Chevron. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη σύσκεψη θα παρευρίσκονται και ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE