Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη για το "Cyprus Confidential" και τα επόμενα βήματα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης και οι Υπουργοί Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου και Οικονομικών Μακής Κεραυνός.

Στο Προεδρικό ο Υπουργός Ενέργειας για την Chevron

Στο Προεδρικό βρίσκεται ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συμμετάσχει σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη για το θέμα της Chevron. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη σύσκεψη θα παρευρίσκονται και ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE