Πολιτική έγκριση πρότασης ανθρωπιστικού διαδρόμου στη συνάντηση ΥΠΕΞ-Προέδρου Ισραήλ

Πολιτική έγκριση πρότασης ανθρωπιστικού διαδρόμου στη συνάντηση ΥΠΕΞ-Προέδρου Ισραήλ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος έγινε δεκτός από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Ισαάκ Χέρτσογκ τον οποίο ευχαρίστησε για την πολιτική έγκριση της πρότασης της Κύπρου για τον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο για τη Γάζα.

Ο κ. Κόμπος, έγραψε στην πλατφόρμα 'Χ' ότι έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο του Ισραήλ, "έναν πραγματικό φίλο της Κύπρου" με τον οποίον αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα κατάσταση στη Γάζα και την επιτακτική ανάγκη για άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων.

Τον ευχαρίστησε επίσης για την πολιτική έγκριση της πρότασης της Κύπρου για τον θαλάσσιο διάδρομο.

Εν τω μεταξύ, το Γραφείο του Ισραηλινού Προέδρου έγραψε στο 'Χ' ότι ο κ. Χέρτσογκ είχε συναντήσεις με τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ιρλανδίας και της Κύπρου για να συζητήσουν για την σύγκρουση "κατά των τρομοκρατών της Χαμάς και την σημασία της άμεσης απελευθέρωσης όλων των ομήρων, ένα ξεκάθαρο ανθρωπιστικό αίτημα για όλο τον κόσμο".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Λεμεσό καταγράφονται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει τον πανικό και τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!