Στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό

Στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό

Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό 17χρονος, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, παρόλο που ο τραυματισμός του 17χρονου είναι σοβαρός, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Θεόδωρου Ποταμιανού, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, με συνεπιβάτη δεύτερο 17χρονο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο 17χρονοι. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του μοτοποδηλάτου φέρει τραύμα στο αριστερό πόδι, κάταγμα στο δεξί χέρι και υπαραχνοειδή αιμορραγία εγκεφάλου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο δεύτερος 17χρονος, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE