Στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό

Στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό

Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό 17χρονος, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, παρόλο που ο τραυματισμός του 17χρονου είναι σοβαρός, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Θεόδωρου Ποταμιανού, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, με συνεπιβάτη δεύτερο 17χρονο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο 17χρονοι. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του μοτοποδηλάτου φέρει τραύμα στο αριστερό πόδι, κάταγμα στο δεξί χέρι και υπαραχνοειδή αιμορραγία εγκεφάλου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο δεύτερος 17χρονος, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE