Στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό

Στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό

Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό 17χρονος, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, παρόλο που ο τραυματισμός του 17χρονου είναι σοβαρός, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Θεόδωρου Ποταμιανού, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, με συνεπιβάτη δεύτερο 17χρονο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο 17χρονοι. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του μοτοποδηλάτου φέρει τραύμα στο αριστερό πόδι, κάταγμα στο δεξί χέρι και υπαραχνοειδή αιμορραγία εγκεφάλου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο δεύτερος 17χρονος, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE