Σκαρίνου: Στο Νοσοκομείο 53χρονος- Συγκρούστηκε «βίαια» με 19χρονο εθνοφρουρό (Φωτογραφίες)

Σκαρίνου: Στο Νοσοκομείο 53χρονος- Συγκρούστηκε «βίαια» με 19χρονο εθνοφρουρό (Φωτογραφίες)

Σφοδρό τροχαίο παρά την έξοδο προς Σκαρίνου μεταξύ 19χρονου Εθνοφρουρού και ενός 53χρονου από την Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας οι δυο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους αλλά για προληπτικούς λόγους ο 53χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το συμβάν έγινε στις 7:30 το πρωί κάτω από συνθήκες που διερευνούνται καθώς ο 19χρονος εθνοφρουρός συγκρούστηκε «βίαια» με το προπορευόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 53χρονος,ο οποίος κατευθυνόταν στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον νεαρό στρατιώτη, εκεί τη ώρα κατευθυνόταν προς την μονάδα του στην Νήσου καθώς έπρεπε να είχε παρουσιαστεί από τις 7:00.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.